Slayers Team
Intregistreazate pe http://slayers.forumer.ro si dal si prietenilor mai departe Very Happy
Slayers Team
Intregistreazate pe http://slayers.forumer.ro si dal si prietenilor mai departe Very Happy
Slayers Team
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Provocare P.G.R//!!Nu o respingeti x(

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
WaLlz0r

Data de inscriere : 21/01/2010

Provocare P.G.R//!!Nu o respingeti x( Empty
MesajSubiect: Provocare P.G.R//!!Nu o respingeti x(   Provocare P.G.R//!!Nu o respingeti x( Icon_minitimeMar Feb 02, 2010 11:23 pm

1.Nume Clan -->Profesional Gaming Romanian

2.Tag Clan -->P.G.R//
3.Steam On/Off -->on/off
4.Servar On/Off -->on da jucam pe al vostru
5.Forum Clan -->www.elite.forumclan.com la clanuri afiliate sectiunea P.G>R//
P.S:Nu suntem codati.Daca nu va e frika jucati cu noi.Parca ziceati ca jucati cu aAa in pgl nush ce si cand colo..
Sus In jos
sLy^SaVe-cL
Admin
sLy^SaVe-cL

Data de inscriere : 18/01/2010

MesajSubiect: Re: Provocare P.G.R//!!Nu o respingeti x(   Provocare P.G.R//!!Nu o respingeti x( Icon_minitimeMier Feb 03, 2010 10:20 am

Nu avem nimic cu voi in primul rand am iesit deoarece era lag in al2lea rand cineva din clanul vostru ne-a injurat si 3 cativa membri din clan spuneau ca un membru deal vostru are wall si asta am crezut si eu pt ca au fost faze ca dovedesc wallul curat inclusiv mie mi sa itamplat ... va acceptam provocarea dar incercati sa fiti si steam on sau daca nu macar demo on pt ca un jucator de-al nostru a cerut demoul respectivului membru cu "wall" si a spus ca nu la facut pedasupra pe servar cand vam cerut sa dati drumu demo on ati spus stati ca dam drumu acuma /Smile asta ce vrea sa insemne a???

Nu acceptam noi atata gafe intr-un meci nu vrem sa fim insultati ci la sfarsitul meciului sa ne zicem toti gg indiferent de castigam sau pierdem...asa au fost clanul eXtremE // ne-au batut de 3 ori dar cand iam batut noi pe ei au acceptat infrangerea
Sus In jos
https://slayers.forum-canada.com
WaLlz0r

Data de inscriere : 21/01/2010

MesajSubiect: Re: Provocare P.G.R//!!Nu o respingeti x(   Provocare P.G.R//!!Nu o respingeti x( Icon_minitimeMier Feb 03, 2010 11:28 am

1.Noi mereu facem demo dupa runda de lame.
2.Daca era lag hai sa facem pe sv vostru ca zicea pitic ca aveti 4.
3.Daca sunteti asa buni dc nu jucati cu noi ca pitic mia spus nijte minciuni cum ca jucati cu aAa si ii bateti sau ca sunteti in pgl si cand colo nici cu noi nu puteti sa jucati.
Si noi nu suntem asa buni aseara nea ubatut cei de la Pro.16-14si nau jucat cu titlulari.Deci jucam?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Provocare P.G.R//!!Nu o respingeti x(   Provocare P.G.R//!!Nu o respingeti x( Icon_minitime

Sus In jos

Provocare P.G.R//!!Nu o respingeti x(
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Model Provocare
» Provocare clan -m0v-
» Provocare Clan 4GaminG^

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Slayers Team :: Team sLy^ :: Provoaca Clanul sLy^-
Mergi direct la: